Campionate

Un portar din Ligue 1 și-a bătut cu bestialitate soția » Scene șocante descrise de poliție: "goală, plină de sânge și plângând în mijlocul aparatamentului"

Foto: Gulvier/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 27 octombrie 2017

Nicolas Douchez, portarul lui Lens (37 de ani), s-a îmbătat și a umplut-o de vânătăi pe soție, găsită de poliție "goală, plină de sânge și plângând în mijlocul aparatamentului devastat".

Portarul antepenultimei clasate din Ligue 2 a dormit, miercuri noaptea, la comisariatul arondismentului XVII din Paris. Nicolas Douchez, 37 de ani, a fost arestat după criza de furie căreia i-a căzut victimă propria soție.

Potrivit relatării din Le Parisien, polițiștii au găsit-o pe femeie "goală, plină de vânătăi și sânge și plângând în mijlocul apartamentului devastat", iar pe agresor "foarte nervos, cu ochii injectați, mirosind puternic a alcool".

"A izbit-o de pereți și sol"

Nevasta lui Douchez le-a povestit, disperată, agenților că Nicolas "a vrut să-i rupă capul. A luat-o de păr și a izbit-o de pereți și de sol", haosul din locuința conjugală vorbind limpede despre scenele violente petrecute.

Fost rezervă la PSG timp de 5 sezoane, Douchez s-a întors la Lens în vara anului trecut și a apărat în acest campionat în opt meciuri din primele 12 etape. Inclusiv în ultima înfrângere suferită acasă, 0-1 cu Reims. 

8 goluri a încasat Douchez în cele 8 meciuri ca integralist în poarta lui Lens în acest sezon din Ligue 2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.