Liga 1

Dinamoviștii sunt luați peste picior după ultimele negocieri purtate de Negoiță: "Mă apucă râsul, să-l ia!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 October 2017

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre situația lui Cornel Șfaițer, omul cu care Ionuț Negoiță negociază pentru a-l înlocui pe Adi Mutu la Dinamo.

Iftime susține că Șfaițer nu are nicio funcție oficială la FC Botoșani și nici contract cu moldovenii, astfel că ar putea pleca fără dificultăți la Dinamo, dar că îi vine să râdă când aude de această posibilitate.

"Șfaițer nu e conducător la FC Botoșani. Nu e nici președinte, nici patron. E un fel de consilier. Cornel Șfaițer nu este președinte la FC Botoșani. E un băiat extraordinar, știe fotbal, e cu noi. E prietenul meu, face lucruri extraordinare pentru Botoșani. Nu are contract cu noi. 

Îl rog pe domnul Negoiță să îl ia. Dacă crede că o pune pe Dinamo pe roate. Mă apucă râsul când văd știrea cu Șfaițer la Dinamo. Nu le iau niciun ban. Nu are angajament cu Botoșani. A fost președinte acum patru ani. Mi se pare o mare aberație", a spus Iftime, citat de TV Digi Sport.

 În urmă cu câteva zile, Cornel Șfaițer a confirmat în exclusivitate pentru GSP.ro că poartă negocieri cu Ionuț Negoiță pentru a venit în "Ștefan cel Mare" (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.