Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Momentul meciului cu Svitolina în care Halep a cedat: "Ce joc aici? e un dezastru!"

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 octombrie 2017

Simona Halep a pierdut în două seturi ultimul meci din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina și a ratat calificarea în semifinale, după ce pe tot parcursul disputei a arătat o stare de nervozitate.

Tensiunea partidei s-a văzut atât în numeroasele erori neforțate ale româncei, dar și în discuțiile pe care aceasta le-a purtat cu Darren Cahill. În setul al doilea, în timp ce vorbea cu australianul, Halep a cedat și a afirmat că ceea ce se întâmplă pe teren e un "dezastru". 

"Ce joc aici? E un dezastru!", a început Halep dialogul cu Cahill, care a continuat:

D.C: Nu simți că joci mai bine?

Simt că joc...(pauză)

D.C.: Azi lucrezi mult cu picioarele, te miști mult mai bine, trebuie doar să mai reduci din greșeli din acele prime puncte ale game-urilor și vei controla meciul. Ea n-a lovit prea multe mingi câștigătoare, a intrat n teren de câteva ori, și-a asumat riscuri și a avut de câștigat. Trebuie să faci același lucru.

Nici după această intervenție nu s-au schimbat multe în jocul Simonei, pierzând și acest meci de la Turneul Campioanelor. Halep a terminat grupa pe ultimul loc, dar are în continuare șanse să termine anul pe primul loc. Calculele actualizate pentru lupta pentru poziția de lider mondial sunt aici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.