Liga 1

VIDEO Mai e vreo șansă să semneze cu FCSB? Gestul incredibil al lui Adam Nemec, după victoria lui Dinamo cu Aerostar: fanii au explodat în tribune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 octombrie 2017

Dinamoviștii acceptă cu greutate discuțiile dintre Adam Nemec și FSCB. Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a făcut o ofertă pentru atacantul dinamovist, pe care vrea să-l aducă încă din iarnă la formația pregătită de Nicolae Dică.

Nemec a declarat după meciul cu Aerostar Bacău, 1-0, în care a înscris, că agentul său a discutat cu FSCB, dar nu a dorit să dea mai multe detalii, precizând că nu știe limba română și nu citește presa (Detalii AICI).

După partida de Cupă, disputată la Piatra Neamț, fanii dinamoviști l-au chemat pe atacantul slovac pentru a scanda împotriva rivalei tradiționale. Nemec s-a conformat și a scandat alături de galerie. Imaginile au fost postate pe paginile suporterilor dinamoviști. Una dintre ele, cea de mai jos, cu mesajul: "Dacă vreodată o să pleci la rivali, să nu uiți momentul ăsta! Semnat, națiunea roș-albă!".


Sursa video: facebook.com/DinamoJoacaDinAdanculInimii

"Cu siguranță Nemec a înțeles ce a scandat la finalul meciului cu galeria (n.r. împotriva rivalei FCSB). Știu despre el și despre transferul la FCSB. Nu știu ce va face în viitor, dar cât timp este la Dinamo va da totul. E un profesionist desăvârșit"
Sergiu Hanca, după Aerostar - Dinamo 0-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.