Stranieri

EXCLUSIV Când se decide situația lui Nicolae Stanciu! Anamaria Prodan a spus tot: "Suntem în discuții"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 October 2017

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a vorbit despre situația mijlocașului român, care ar putea pleca de la Anderlecht în următoarea perioadă de mercato. 

Săptămâna viitoare șefii clubului vor lua decizia finală în cazul mijlocașului român, care are mai multe oferte. 

"Suntem în discuții cu cei de la Anderlecht. În acest moment încercăm să găsim soluții, să putem avea o rezolvare. În iarnă trebuie găsită o variantă bună pentru club, dar și pentru jucător.

Am discutat cu cei din Belgia, există mai multe cluburi interesate de Stanciu, dar rămâne de văzut ce vom face. Așteptăm până săptămâna viitoare o decizie a celor de la Anderlecht în privința lui și apoi putem discuta mai multe.

Stanciu n-a ales Anderlecht pentru bani, pentru că a avut o ofertă mai bună din punctul ăsta de vedere din altă parte. A ales Anderlecht cu inima, și-a dorit să meargă acolo și să joace. Chiar dacă acum e o situație dificilă, sunt sigur că o vom rezolva.

Până în iarnă Stanciu rămâne la Anderlecht și după vom vedea ce se va întâmpla cu el", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.RO.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Stanciu are șanse mari de a pleca de la Anderlecht! Poate semna cu o altă echipă mare a Europei! Condiția mutării

1.57este cota oferită de casele de pariuri sportive pentru ca Anderlecht să o învingă pe Eupen în această etapă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.