Liga 1

Lecție financiară! "Cel mai periculos adversar al FCSB" are atacanți de 200.000 de euro și sfidează investițiile uriașe ale lui Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 October 2017

”Cel mai periculos adversar al FCSB”, cum o consideră Becali pe CSU Craiova, s-a construit cu bani foarte puțini, la mare distanță de investițiile uriașe ale steliștilor.

Devis Mangia reușește să ducă lupta cu FCSB, cu care se află la egalitate de puncte, în ciuda diferenței uriașe de investiții. Italianul a alcătuit o formulă de top din jucători ieftini sau chiar gratis.

Plus împrumutul lui Ionuț Mitriță de la Pescara. Adversarul de duminică e favoritul principal la câștigarea trofeului, în primul rând grație cheltuielilor pe care le-a făcut Becali.

Atacanți buni și ieftini

Dică are un lot de peste 11 ori mai scump decât al lui Mangia! Toate sumele de transfer plătite pe jucătorii din lotul roș-albaștrilor fac 13,3 milioane de euro. Oltenii nu au consumat mai mult de 1,15 milioane de euro.

Cel mai mare efort pe care l-a făcut Craiova a fost pentru aducerea lui Alexandru Mateiu, de la FC Brașov, un mijlocaș care nici măcar nu e titular de bază. În vreme ce tripleta fantastică din atac, Gustavo-Băluță-Mitriță, a necesitat doar 200.000 de euro, achitați pentru căpitanul Băluță.

Gustavo a venit din Italia liber de contract, Mitriță a fost luat tot din Peninsulă sub formă de împrumut.

Afacerile inspirate și organizarea pe care a creat-o antrenorul italian produc cel mai bun sezon al Universității de când clubul lui Mihai Rotaru a urcat în prima ligă.

Totul despre încleștarea dintre FCSB și CSU Craiova în ziarul de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează-l de pe platforma Gazeta Digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.