Tenis

VENUS WILLIAMS - CAROLINE GARCIA // Finală de 5 stele la Singapore! Venus Williams a trecut de Caroline Garcia după un meci maraton

+3 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 octombrie 2017

  • În primul meci al zilei la Turneul Campioanelor, daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 3 WTA, scor 6-7, 3-6. 
  • Astfel, Simona Halep va încheia anul pe primul loc WTA.
  • În cea de-a doua semifinală, Venus Williams (5 WTA) a trecut de Caroline Garcia (6 WTA) în trei seturi, 6-7, 6-2, 6-3. 

Venus Williams a revenit după ce a pierdut primul set la tie-break, 3-7. Americanca de 37 de ani a câștigat următoarele două seturi cu 6-2 și 6-3, deși în ultimul act Garcia a avut șansa de a recupera break-ul în momentul în care Venus servea pentru meci.  

Karolina Pliskova, singura jucătoare care o putea depăși pe Halep, avea nevoie de câștigarea Turneului Campioanelor pentru a fi locul 1 WTA la finalul anului, dar cehoaica nu a putut trece de Wozniacki. Astfel, indiferent de cine triumfă la WTA Finals, Simona Halep termină anul pe locul 1.

Finala de la Singapore se joacă duminică, de la ora 13:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

FINAL » Venus Williams - Caroline Garcia 6-7, 6-2, 6-3

Americanca, locul 5 WTA, s-a calificat din faza grupelor după două victorii în ultimele două meciuri, în timp ce franțuzoaica, locul 8 WTA, s-a calificat datorită victoriei în fața Carolinei Wozniacki și a înfrângerii Simonei Halep cu Elina Svitolina.

Cele două s-au duelat de două ori, iar ambele au câte o victorie.

Karolina Pliskova - Caroline Wozniacki 6-7, 3-6

Primul set al meciului Wozniacki - Pliskova a fost unul extrem de echilibrat, decis la tie-break. Wozniacki a condus cu 6-1, dar cehoaica a revenit și a egalat. Până la urmă, daneza s-a impus cu 11-9.

Setul doi a fost la fel de echilibrat, dar daneza a făcut rapid un break, pe care și l-a consolidat și a câștigat meciul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.