Tenis

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Radiografia jocului Simonei: "Asta e marea problemă! O văd mereu la ea" » De ce a pierdut cu Svitolina

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 October 2017

Mary Pierce, fostă dublă câștigătoare de Grand Slam, a vorbit despre jocul Simonei Halep, locul 1 WTA, din meciul cu Elina Svitolina, scor 3-6, 4-6 , din ultimul meci al româncei la Turneul Campioanelor 2017.

Fosta jucătoare a remarcat că Simona nu a încercat să schimbe jocul și că nu a avut o variantă de rezervă în timpul partidei.

"Simona a fost mult prea previzibilă. A trimis totul normal și n-a încercat să schimbe nimic. A jucat la fel de la începutul meciului până la sfârșit. Nu a încercat nici măcar o clipă să o surprindă pe Svitolina.

Nu a avut nici măcar o clipă un plan de rezervă. Trebuia să se gândească «Asta nu merge, hai să încerc altă variantă». Nu a fost cazul de așa ceva la Simona. Iar asta este o mare problemă pe care am tot văzut-o la ea.

A pierdut câteva meciuri importante și nu-i este ușor să le gestioneze. Aici este problema ei, că nu reușește să își scoată anumite meciuri din cap. Când a pierdut meciul cu Johanna Konta de la Wimbledon, la 4-1 în setul secund, începuse să facă diverse comentarii catre loja sa. Se vedea frustrarea pe fața ei. Dacă ești suporterul ei, iți dorești să nu se întâmple asta. Este din nou o mare problemă", a spus Mary Pierce la Tennis TV, potrivit ziare.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.