Liga 1

MM Stoica, mesaj pentru un jucător de la CSU Craiova » Managerul stelist le-a cerut scuze oltenilor: "Asta am crezut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 October 2017

Mihai Stoica a vorbit despre meciul celor de la FCSB cu CSU Craiova, de duminică, și a lăudat-o pe adversara steliștilor.

Managerul sportiv al celor de la FCSB, a avut un mesaj pentru Alexandru Băluță, mijlocașul celor de la CSU Craiova, și a spus că formația din Craiova este un adversar foarte periculos.

"Vreau să spun și eu ceva. Băluță se arăta nemulțumit că noi nu considerăm meciul unul important. Nu știu cine de la Steaua a spus asta. Eu știu doar că pentru noi este cel mai important meci din această parte a sezonului. Da, ne dorim să ne consolidăm poziția de lider în grupa din Europa League, dar la momentul actual, cel mai important e meciul cu Craiova. 

Vreau să cer scuze celor de la Universitatea Craiova pentru că am crezut la începutul sezonului că ne luptăm la campionat doar cu CFR Cluj. La momentul actual cred că Universitatea Craiova practică, în afara noastră, cel mai bun, spectaculos și eficient fotbal din Liga 1", a spus Mihai Stoica la conferința de presă.

 " Cred că e mai bine pentru Craiova că meciul se va juca la Severin, chiar dacă acolo tradiția e de partea noastră" Mihai Stoica

CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.