Liga 1

EXCLUSIV Delegare cu scandal la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB! Omul împotriva căruia oltenii au cerut sancțiuni dure va fi la tușă la meciul de mâine! Ce pregătesc șefii gazdelor

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 28 October 2017

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.  Istvan Kovacs este arbitrul care va conduce acest meci care se anunță nu doar un derby al etapei, ci unul pentru titlul din Liga 1.

Acesta va fi ajutat la tușe de Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). Cu Marinescu, oltenii nu au amintiri deloc plăcute.

"Leii" chiar au cerut excluderea sa din arbitraj după articolul din Gazetă de după meciul pierdut la CFR Cluj, scor 1-2. A acordat atunci un penalty contestat din care ardelenii au câștigat.

Cel care a influențat decisiv meciul CFR Cluj - Craiova 2-1, e nașul lui Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR.

Nu doar că acesta n-a fost sancționat, ba chiar a mai fost delegat la CFR - Botoșani, iar acum va fi la tușă la meciul Craiova - FCSB. Asta în ciuda faptului că oltenii au cerut să nu mai fie delegat și au luat în calcul excluderea.

Mai mult, Craiova va înainta o cerere oficială la CCA pentru ca Vasile Marinescu să fie schimbat de la acest meci. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.