Tenis

SIMONA HALEP. Declarații copleșitoare! Roger Federer a vorbit despre Simona Halep la Basel: "Să vă spun ce contează"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 octombrie 2017

Proaspăt calificat în finala turneului de la Basel, Roger Federer a avut timp să vorbească în conferința de presă și despre Simona Halep.

"Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reușita Simonei Halep. A avut de multă vreme un vis și l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Mare Șlem. Nu doar acestea contează. Ea muncește foarte mult, arată în formă, participă în foarte multe turnee, ceea ce ar merita o recompensă. Eu sunt foarte fericit pentru ea", a explicat Roger Federer, care a dispus în două seturi de David Goffin, 6-1, 6-2 și care va juca în a 13-a finală din orașul său natal împotriva argentinianului Juan Martin Del Potro.

În vârstă de 36 de ani, Federer luptă și el pentru locul 1 în clasamentul ATP, poziție ocupată în prezent de marele său rival, Rafael Nadal.

Finala de la Singapore se va juca între Venus Williams și Caroline Wozniacki duminică, de la ora 13:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.