Liga 1

Mai bine că nu au inaugurat noul "Oblemenco" » De ce CS U se bucură că nu debutează pe noua arenă cu FCSB

FOTO: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 octombrie 2017

CSU a insistat la începutul săptămânii că derby-ul cu FCSB s-ar putea disputa pe noul "Ion Oblemenco", dar vestea amânării inaugurării arenei ar trebui să-i bucure pe olteni. 

Pentru că nu se descurcă deloc la astfel de evenimente! Ca s-o bată pe Steaua, pentru Știința e mai bine să evolueze la Severin, pe un stadion normal, la care nu se taie nici o panglică.

Tradiția e groaznică pentru alb-albaștri, cărora festivitățile le-au purtat ghinion. La ultimele trei ocazii când au avut ceva de inaugurat n-au fost capabili să câștige.

Moldovenii le-au stins nocturna

În sezonul 2002-2003 s-a inaugurat instalația de iluminat a stadionului. La primul meci în nocturnă, ambiția tradițională a oltenilor s-a lovit de Ceahlăul Piatra Neamț, într-un dezamăgitor 0-0 în Bănie.

Dezastru cu CFR

În august 2007, "leii" deschideau noile vestiare și tribuna oficială modernizată. Petrecerea a fost stricată de meci, 1-3 cu CFR Cluj, care marcase două goluri devreme și anulase tot elanul craiovenilor.

Greu și cu retrogradații

În noiembrie 2008, Craiova a prezentat noul gazon refăcut în totalitate. Festivitatea s-a terminat încă o dată rău: 2-2 în Bănie cu CS Otopeni, o formație care părea încă de atunci condamnată la retrogradare și avea să pice la sfârșitul acelui sezon.

52.000.000 €a costat noul stadion din Craiova. Arena are 31.000 de locuri, o capacitate dublă decât cea pe care o are "Ilie Oană", din Ploiești

"Era mai bine la Craiova!"

Nu neapărat datorită tradiției slabe a inaugurărilor pe care le face Universitatea, Dică e trist că meciul nu se va disputa la Craiova: "Aș fi vrut să jucăm pe noul "Oblemenco", probabil le-ar fi plăcut și gazdelor, nu doar nouă. Ar fi inaugurat arena cu Steaua, nu cu oricare echipă!".

Din cauza lipsei unor avize, deschiderea stadionului s-a amânat. Prima partidă din noua construcție va fi un amical cu Slavia Praga, programat pe 10 octombrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.