Liga 1

Anunț important înainte de meciul sezonului pentru Dinamo » Echipa alb-roșie a primit o veste excelentă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 octombrie 2017

Gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost refăcut și este în regulă pentru meciul Dinamo - Viitorul, de luni. În urmă cu două săptămâni era lamentabil.

Terenul și-a schimbat culoarea în Ștefan cel Mare. În urmă cu două săptămâni, la meciul cu Juventus Colentina, 3-0, gazonul arăta ca unul al unei arene comunale. Acum, chiar înainte de partida decisivă pentru play-off cu Viitorul, se prezintă în condiții bune. Roș-albii au fost obligați să schimbe suprafața de joc, mai exact pirul din gazon, care se degradează în această perioadă a anului. 

S-au făcut injecții cu nisip, însămânțări, fertilizări, tratament, iar acum terenul arată bine. Mai sunt suprafețe mici în care se văd firele îngălbenite ce nu s-au regenerat încă, doar pe o jumătate de teren. Dinamo a avut un contract de refacere a gazonului cu firma lui Marian Oprișan. 


Așa arăta gazonul în urmă cu două săptămâni

 
Terenul arată acum a gazon de fotbal

Pentru a păstra șanse de a ajunge în play-off, Dinamo are nevoie să o învingă pe Viitorul. Echipa alb-roșie este pe locul 7, cu 21 de puncte, în timp de formația lui Hagi este pe 6, cu 23 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.