Liga 1

Negoiță n-a iertat pe nimeni! Petrecăreții de la Dinamo vor fi amendați dur » Ce sumă vor scoate din buzunar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 octombrie 2017

Ancheta internă de la Dinamo începe să ofere rezultate. N-au fost doar decibelii cei care au adus poliția în hotel în primele orele ale dimineții de joi, înainte de meciul de Cupă cu Aerostar Bacău, 1-0.

Din primele informații, Steliano Filip, Sergiu Hanca, Ionuț Nedelcearu, Laurențiu Costache, Alin Dudea și Vlad Muțiu sunt cei care au petrecut înainte de meci.

Dar sursele ediției de azi a Gazetei Sporturilor afirmă că Vasile Miriuță se simte trădat de către jucători și nu s-a opus solicitării șefilor de a trece la penalizări. Mai ales că scandalul a escaladat și a devenit public, iar nume importante din rândul jucătorilor sunt implicate, pe fondul unui joc slab al echipei.

Indiferent de rezultatul meciului cu Viitorul, fotbaliștii respectivi vor fi amendați cu câte 2.500 de euro, afirmă sursele Gazetei, s-au făcut deja hârtiile pentru sancționarea sprițarilor.

Toate detaliile despre pedepsele de la Dinamo pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.