Liga 1

VIDEO Încă un pas greșit pentru CFR Cluj » Echipa lui Dan Petrescu s-a împiedicat pe teren propriu cu Gaz Metan și a pierdut șefia clasamentului

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 October 2017

CFR Cluj a continuat seria rezultatelor negative, remizând pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, într-un meci din etapa a 16-a Ligii 1. 

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0
TEXT / VIDEO

Meciul a început extrem de tensionat, în minutul 4 clujenii solicitând penalty la un duel între Hoban și Cristea. Arbitrul Marian Barbu a lăsat însă jocul să continue, spre nemulțumirea gazdelor.

Prima mare ocazie a partidei a venit în minutul 28, când Alexandru-Păun a lovit bara în urma unui șut bun de la marginea careului.

Trei minute mai târziu, Vera a mai irosit o șansă importantă, reluând pe lângă poartă centrarea perfectă venită de la Nistor.

Djokovici putea să marcheze golul victoriei în minutul 81, dar Greab a respins excepțional șutul croatului de la 23 de metri.

Gaz Metan ar fi putut detona bomba în "Gruia", dar șutul lui Sergiu Popovici din minutul 90+4 a fost prins cu siguranță de Arlauskis.

S-a terminat 0-0, iar clujenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.

CFR a acumulat 34 de puncte, dar a pierdut șefia clasamentului după ce FCSB s-a impus cu 5-2 pe terenul lui CSU Craiova. 

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș a acumulat 10 puncte, situându-se în continuare pe locul 13.

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Djokovici - Al. Păun, Nistor, Moutinho - U. Vera
Rezerve:
Duka, Omrani, A. Mureșan, Rus, Balde, Coman, Peteleu
Antrenor:
Dan Petrescu

Gaz Metan Mediaș: Greab - M. Constantin, L. Cristea, De Vriese - Zderici, Danci, Mitici, Bușu - Olaru, Golubovici, Buziuc
Rezerve:
Pleșca, Popovici, Neagu, Manole, Curtean, Chamed, Bic
Antrenor:
Cristi Pustai

Arbitru: Marian Barbu
A1: Valentin Avram
A2: Vlad Bârleanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.