Liga 2

Trei dinamoviști fac senzație în Liga 2-a » Cifre impresionante la o echipă care se luptă la promovare

FOTO: db-sport.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 octombrie 2017

Chindia Târgoviște a continuat și în această etapă parcursul neașteptat de bun din actuala stagiune, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu în fața lui CS Mioveni.

Dâmbovițenii au stabilit scorul final încă de la pauză, grație "dublei" reușite de Mihai Neicuțescu și autogolului lui Tirică.

În urma victoriei, Chindia Târgoviște, antrenată de Niculae Croitoru, a acumulat 30 de puncte, situându-se pe locul 3, cu 30 de puncte, la două lungimi de Dunărea Călărași și la trei puncte de AFC Hermannstadt.

Atacantul Mihai Neicuțescu, în vârstă de 19 ani, este împrumutat la Chindia de la Dinamo, și a impresionat în acest sezon prin evoluțiile sale, ajungând azi patru goluri marcate în campionat. 

Pentru Chindia evoluează alți doi dinamoviști împrumutați de la echipa alb-roșie, goalkeeper-ul Iustin Popescu (24 de ani) și fundașul Denis Ciobotariu (19 ani).

Popescu are o serie cu adevărat impresionantă la Chindia, reușind să nu primească gol în ultimele șapte etape! De altfel, gruparea din Târgoviște are cea mai bună defensivă din liga secundă, încasând doar șase goluri în 14 etape. 

Vezi aici toate rezultatele etapei a 14-a din liga secundă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.