Liga 1

Dan Petrescu a ajuns la capătul răbdării! S-a dezlănțuit după remiza cu Gaz Metan și emite un verdict dur: "Va fi un miracol dacă mai primim un penalty până la finalul campionatului"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 October 2017

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns din nou de arbitraj după semieșecul surprinzător înregistrat de echipa sa pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 0-0. 

"E foarte greu de explicat, noi jucăm, avem ocazii, dar adversarul a făcut anti-joc. Noi am început rău, am avut ocazii, bară, dar și două penalty-uri clare. Ar fi trebuit să fie și o eliminare. E al treilea meci  în care suntem viciați de arbitri, dar și noi trebuia să fim mai atenți și să marcăm. Toți jucătorii au fost sub presiune, n-au avut răbdare, exact ce le-am spus să evite înainte de meci. A dispărut total acel noroc pe care l-am avut în tur.

Arbitrului să i se dea vreo 10 etape de suspendare, merită! A făcut dintr-un meci ușor unul greu. 100% nu voi mai primi penalty cât sunt la CFR! Dacă voi primi, va fi un miracol!", a spus Petrescu la Look TV.

"Bursucul" a comentat și mini-revolta fanilor clujeni, care i-au cerut demisia la finalul partidei (detalii, aici): "I se strigă demisia și lui Zidane! Tuturor antrenorilor li se strigă demisia, nu contează cât muncești, asta vor ei. Poate sunt plătiți, cine știe. N-am de ce să demisionez, muncesc foarte bine, echipa a pierdut doar un meci. N-am de ce să nu continui la CFR".

Penalty clar refuzat clujenilor!

Clujenii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 4, atunci când Hoban a fost doborât de Lucian Cristea.

Totuși, "centralul" Marian Barbu a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea clujenilor, care au acuzat constant arbitrajul în ultima perioadă.

"Apărătorul este cu ambele mâini pe clujean. E o ținere scurtă, ar fi trebuit să se dea penalty și galben", a fost părerea tranșantă a specialistului Cristi Balaj, la TV Telekom Sport.

"N-am primit câteva penalty-uri"

La fel ca Petrescu, și jucătorii clujeni au contestat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu, Alexandru-Păun considerând că echipa sa a fost privată de cel puțin un penalty. 

"Nu știu ce se întâmplă, se pare că nu mai putem marca. Culio și Deac, doi jucători exponențiali, ne-au lipsit în acest meci. Ne-am creat peste 20 de ocazii de gol, plus câteva penalty-uri pe care nu le-am primit. E frustrant să conduci tot meciul, să joci bine, dar să nu poți să câștigi.

E normal ca lumea să fie supărată, mai ales că nu am jucat cum trebuie în ultimele meciur, dar sperăm să ne revenim în următorul meci", a declarat și Alexandru-Păun, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0 

VIDEO cu cele mai tari faze ale partidei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.