Liga 1

Mihai Stoica, atac necruțător la Miriuță: "Sunt destui paznici de noapte morți ziua"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 octombrie 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a comentat victoria reușită de echipa roș-albastră pe terenul lui CSU Craiova, scor 5-2. MM nu a uitat să-l penalizeze nici pe Vasile Miriuță, care a garantat astăzi că FCSB nu va reuși să cucerească titlul.

"Dacă mă întrebați înainte de meci, după remiza CFR-ului, un egal la Severin nu ar fi fost un rezultat negativ. A fost un meci decis de banca tehnică. Se naște un antrenor de mare viitor, care a învins unul dintre cei mai redutabili antrenori care au fost în România.

Mai aveam un pic și făceam și noi Turneul Campionilor. Dacă intra scărița lui Alibec, se făcea 2-6, luam primul set", a declarat MM Stoica. 

Directorul sportiv al roș-albaștrilor nu l-a uitat pe Vasile Miriuță, după ce tehnicianul dinamovist a declarat în cursul zilei de azi că e sigur că FCSB nu va reuși să câștige titlul.

"Dacă Miriuță e atât de isteț, să ne spună și nouă la ce rezultate să ne așteptăm. Ar trebui să explice pe la Comisii ce a spus. Sunt destui paznici de noapte morți ziua. Deocamdată, să reușească să-l bată pe Hagi. Tare mă tem că vor avea meci greu rău de tot", a declarat Stoica. 

"Aștept o mare afluență de supoteri pe Național Arena la meciul de joi cu Beer Sheva, chiar dacă ora e cea care e (n.r - 22:00)"
Mihai Stoica

Citește aici cronica partidei CSU Craiova - FCSB 2-5

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.