Liga 1

Adrian Mititelu a explodat după meciul CSU Craiova - FCSB și lansează un atac dur: "Cum e posibilă o asemenea enormitate?"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 October 2017

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova, a comentat meciul spectaculos dintre CSU Craiova și FCSB, încheiat 2-5. Aprig contestatar al echipei Primăriei, Mititelu s-a declarat oripilat de cei care o consideră pe CSU continuatoarea Universității Craiova.

"Prefer să mă abțin. E o situație delicată, nu pot vorbi despre o echipă care a intrat în fotbal cum a intrat și care mi-a distrus viața.

Lupta pentru titlu nu e încă pecetluită. Steaua are o formă bună,  iar CFR își va reveni. Campionatul nu e încă jucat, lupta va continua până în primăvară. Totuși, Steaua va mai avea sincope, nu cred că poate avea aceeași cadență.

CSU Craiova are 3 jucători buni, dar nu poate câștiga campionatul cu ei. Mă refer la Băluță, Mitriță și Bancu. Dacă ar mai avea 3-4 jucători de aceeași valoare, CSU s-ar putea bate la titlu.

Am aflat la acest meci de la comentatori că această CSU Craiova a jucat în 2002 cu Steaua. Cum e posibilă o asemenea enormitate? E incredibil!

Mi-aș dori ca FC U Craiova să joace pe noul stadion, dar deocamdată nu s-a răspuns la solicitările noastre. Nu ne poate cere nimeni chirie mai mare decât i se cere lui CSU. CSU mănâncă de la Consiliul Local cel puțin 2-3 milioane de lei pe an", a tunat Adrian Mititelu, la Pro X. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.