Liga 1

FCSB domină în Liga 1 și Europa League, dar Becali nu se grăbește să-i ofere lui Dică un nou contract: "Cine să-l vrea? E norocos că i-am făcut superechipă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 October 2017

La primul an ca antrenor la FCSB, Nicolae Dică uimește pe toată lumea. Echipa roș-albastră este pe primul loc în Liga 1 și este la un pas de a se califica în primăvara europeană, fiind lider în Grupa din Europa League.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că Mihai Stoica i-a propus să-i extindă contractul lui Nicolae Dică, care expiră în vara lui 2018. Cu toate aceastea, finanțatorul stelist nu se grăbește să-i ofere antrenorului un noi contract.

"Mi-a zis MM să îi prelungim contractul lui Dică pe încă un an. L-am întrebat «Cine ni-l ia pe Dică acum? Ni-l fură cineva pe Dică sau el pleacă undeva?» Pentru ca el să se ducă să antreneze pe 2-3 milioane de euro pe an, mai trebuie să antreneze încă un an. Dacă face performanță este posibil să-l curteze cineva, dar acum o să-l vrea doar din Arabia.

Eu cred că el este băiat deștept și vrea să mai stea, având în vedere echipa pe care o are acum. El este și norocos pentru că i-am făcut superechipă. Trebuie să joace în Champions League. Dacă ia campionatul și joacă în Champions League va putea să plece în Europa", a spus Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.