Liga 1

Cornel Dinu, după Dinamo - Viitorul 0-4: "Nenorocirea este cu totul alta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 October 2017

Cornel Dinu a analizat jocul formaţiei lui Miriuţă după meciul Dinamo - Viitorul, 0-4, şi niciun jucător nu a scăpat de furia "procurorului".

"Am spus de o lună şi ceva. Nenorocirea este cu totul alta. S-a făcut o nenorocire în vară, cu 2 mari experţi, Contra şi Mutu. E ca în timpurile de groază. Am fost acuzat că bat câmpii. Puţini au curajul de a spune adevărul. Avem o experienţă şi vedem. Cu Nedelcearu, cu Filip care probabil a călcat pe nişte sticle rămase pe teren probabil.

Sunt practicanţi ai fotbalului. Nedelcearu, săracul, a greşit la vreo 3 goluri, a dat cu dopul în portar când a scăpat singur. A trecut Eric ca trenul pe lângă Filip. Dinamo are nişte popândăi prin atac. Anton ăsta, săracul, e un chin când aleargă. Se fărâmă pământul. E un dezastru! Nu are nici Miriuţă, nici Negoiţă ce să facă..

Este unic în istoria fotbalului ca un grup de jucători să facă asta cu 48 de ore înaintea jocului (n.r. beția de la Piatra Neamț). Acestor jucători nu li s-a explicat că înainte trebuie să joace, apoi să bea câte un pahar de vin. Dar nu înainte de joc. Cred că-s dependenţi de la vârstă atât de fragedă"

Citeşte şiVIDEO+FOTO Adio, Vasile? Dinamo a fost masacrată de Viitorul în "Ștefan cel Mare", 0-4, și se afundă în play-out!

VIDEO+FOTO Ciocniri violente pe "Ștefan cel Mare": ultrașii au vrut să intre peste Negoiță! Imagini filmate care nu s-au dat la TV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.