Liga 1

Schimbă Miriuță primul "11"? Dinamo ar putea arăta complet diferit în meciul cu Gaz Metan: vezi primul 11

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 31 October 2017

Dinamo a pierdut categoric meciul cu Viitorul, 0-4, iar antrenorul Vasile Miriuță este extrem de supărat pe jucători, anunțând că va lua măsuri drastice.

După ieșirea de la conferința de presă, Vasile Miriuță a petrecut mai multe minute în compania oficialilor dinamoviști și le-a transmis un mesaj clar: "Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 la antrenamente. Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

Antrenorul lui Dinamo făcea referire la Steliano Filip, Sergiu Hanca, Alin Dudea, Valentin Costache și Ionuț Nedelcearu. Aceștia au fost acuzați că au petrecut și au băut înaintea meciului cu Aerostar Bacău, 1-0, din Cupa României.

Astfel, la meciul de sâmbătă, cu Gaz Metan, Vasile Miriuță ar putea schimba drastic echipa și ar putea miza pe mai mulți tineri. În primul "11" al lui Dinamo ar putea apărea jucători precum Ricardo Grigore, Ion Gheorghe și Liviu Gheorghe, jucători crescuți la Centrul de Copii și Juniori.

Cum ar putea arăta Dinamo: Brănescu - Corbu, R. Grigore, Katsikas, Maxi Oliva - Anton, Mahlangu - I. Gheorghe, Nascimento, Salomao  - Rivaldinho

Gaz Metan - Dinamo se joacă sâmbătă, ora 20:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.