Liga 1

EXCLUSIV Apar noi detalii din ancheta internă de la Dinamo! Un jucător acuzat că a băut este reevaluat de conducere » Petrecăreții, azi la antrenament

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 31 octombrie 2017

După meciul de coșmar cu Viitorul, 0-4, staff-ul și conducerea lui Dinamo au continuat să facă cercetări interne cu privire la jucătorii care au petrecut în noaptea de dinaintea meciului din Cupă, cu Aerostar Bacău, 1-0.

Potrivit informațiilor GSP.RO, șefii lui Dinamo au ajuns la concluzia că mijlocașul Sergiu Hanca nu se află printre cei care au băut în acea seară. Totuși, acesta va fi pedepsit de club, cu o amendă mai mică decât colegii săi, pentru că nu a respectat programul de somn, acesta culcându-se la ora 1 noaptea.

 petrecăreții, azi la antrenament

După ce la conferința de după meci, Vasile Miriuță era extrem de nervos și spunea că nu vrea să mai audă de jucătorii care au petrecut înainte de meci, aceștia sunt la antrementul de azi, care avea loc la ora 15:00.

Dinamoviștii au decis ca jucătorii să participe la antrenamentul de refacere, iar antrenorul Vasile Miriuță va lua decizia daca va miza în continuare pe ei. Dinamo au probleme de lot înainte de meciul cu Gaz Metan, de sâmbătă. Adam Nemec este suspendat, în timp Costache și Steliano Filip sunt accidentați.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.