Liga 1

Devis Mangia: "Vreau să vă spun ceva în legătură cu eșecul cu FCSB, sper să nu greşesc accentul"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 November 2017

Devis Mangia, tehnicianul lui CSU Craiova, afirmă că are în continuare încredere în jucătorii săi, în ciuda înfrângerii umilitoare de duminică în fața lui FCSB, scor 2-5.

Italianul declară răspicat că echipa va arăta mult mai bine la următorul meci și că și-a învățat lecția predată de FCSB în ultimul meci din campionat. 

"Ştiu că partida de duminică nu a fost una prea bună, dar ar trebui să conteze ce a făcut această echipă până acum în 16 meciuri, în care a acumulat 32 de puncte. Cineva a zis că înţeleg numai dacă mi se vorbeşte în italiană. Vreau să vă spun ceva în legătură cu meciul de duminică, sper să nu greşesc accentul: «Sunt mândru de jucătorii mei».

Am analizat partida cu Steaua, băieţii mei sunt inteligenţi şi au înţeles erorile comise şi vom încerca să le remediem. Acţionăm ca o echipă. Câştigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă. Şi în fruntea echipei este antrenorul. Ne-am făcut autocritica pentru a ne putea îmbunătăţi evoluţia la viitoarea partidă", a declarat Mangia, potrivit TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.