Liga 1

Nedelcearu și Costache au fost băgați în ședință de Contra și Mutu la sediul FRF » Primele reacții ale petrecăreților

Captură Pro TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 noiembrie 2017

Cosmin Contra și Adi Mutu i-au chemat ieri pe doi dintre cei 4 dinamoviști care au petrecut până dimineața cu alcool înaintea meciului din Cupă, cu Aerostar Bacău, scor 1-0.

Ionuț Nedelcearu (21 de ani) și Valentin Costache (19 ani), doi dintre oamenii în care selecționerul României își pune speranțele pentru viitor, au fost muștruluiți serios de Contra la sediul FRF.

"Am vrut să am o discuție cu ei, să ascult și varianta lor. Sunt jucători tineri, de mare perspectivă, simțeam nevoia să am o discuție cu ei și să le dau câteva sfaturi. Și să-i întreb ce vor de la viitor. Am ținut neapărat să ascult varianta lor și să le dau un sfat ce ar trebui să facă de acum înainte", a spus Contra la TV Digi Sport.

"Am primit niște sfaturi, pentru că au încredere în noi, au văzut potențialul în noi. Ne-au dat niște sfaturi pe care să le alegem în viață. Ce s-a întâmplat? Nu mai contează. Normal că ne pare rău, că nu se poate, suntem la Dinamo și nu avem voie să facem așa ceva", a declarat Nedelcearu la Pro tv.

"Am venit la domnul selecționer, am avut parte de câteva sfaturi foarte bune din partea lui și am înțeles tot. Asta e, ce a fost a fost, acum mergem înainte. Am făcut o greșeală, suntem conștienți și mergem înainte. Normal că îmi pare rău, am greșit. Antrenorul este foarte supărat, am văzut, dar numai noi îl putem face fericit" Valentin Costache

Ceilalți doi jucători care au fost depistați de conducere că au consumat băuturi alcoolice au fost Steliano Filip și Alin Dudea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.