Liga 1

De ce la FCSB nu se poate întâmpla ca la Dinamo? Becali a sesizat 3 motive și a dat noi detalii despre transferul lui Nemec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 noiembrie 2017

Gigi Becali a fost întrebat despre situația jucătorilor de la Dinamo care au petrecut cu alcool înaintea duelului cu Aerostar Bacău și e sigur că la FCSB nu se pot întâmpla astfel de lucruri.

"La mine sunt jucători profesioniști, am și un staff bun, jucătorii sunt plătiți bine. Nu se pot întâmpla lucruri ca la Dinamo", a declarat Becali la Pro X.

Patronul de la FCSB a oferit detalii noi și despre transferul lui Adam Nemec și e convins că atacantul de 32 de ani nu va continua la Dinamo.

"Nu cred că Nemec semnează cu Dinamo, n-are de ce. Ce motivație să aibă? Cum să-l convingă? Trebuie să-i dea mai mult decât mine. Adică să-i dea 16.000 de euro salariu și 40.000 de euro la semnătură. Crezi că mai dă Negoiță bani acum? Eu dacă eram în locul lui dădeam echipa cadou", a adăugat Becali.

"Vreau un play-off fără Dinamo. Ce să caute Dinamo acolo, să spună că se dau la o parte să ia altcineva campionatul în afară de Steaua. Dar până la urmă ce mă interesează pe mine de Dinamo?" Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.