Europa League

FCSB - BEER SHEVA // Elhamed i-a enervat pe stelişti înaintea meciului de diseară » Ce fotografie a postat fostul dinamovist pe Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 noiembrie 2017

Hatem Elhamed, fundaşul celor de la Hapoel Beer Sheva, nu a uitat de perioada petrecută în România la Dinamo şi a ţinut să-i salute pe suporterii roş-albi înaintea duelului cu FCSB din această seară. 

Acesta a postat un selfie cu Peluza Nord de pe Arena Naţională, locul pe care suporterii dinamovişti îl ocupă în mod tradiţional, alături de mesajul: "PCH - Amintiri frumoase"

Elhamed a evoluat pentru Dinamo în returul sezonului 2014-2015, perioadă în care a reuşit 3 goluri în 13 meciuri. De altfel, una dintre reuşite a venit chiar într-un meci cu FCSB, câştigat însă de roş-albaştri cu 3-1. 


*Elhamed, celebrând reuşita de pe 3 mai 2015, din meciul Dinamo - FCSB 1-3 // FOTO: Ştefan Constantin

În ciuda perioadei relativ scurte petrecută în "Ştefan cel Mare", israelianul a fost extrem de apreciat de fanii dinamovişti, care îi postează cu fiecare ocazie mesaje pe reţelele de socializare. 

De altfel, aceştia au remarcat fotografia postată de jucător pe Instagram şi i-au transmis câteva mesaje prin intermdiul câtorva pagini dinamoviste de facebook: "Mai câine decât mulţi jucători de la Dinamo", "Aş vrea să vadă şi «Stelu» (n.r. Filip) această poză, să-şi aducă aminte ce înseamnă Dinamo" sau "Dor de astfel de jucători" au fost doar câteva dintre mesajele postate de fanii dinamovişti pe facebook. 

La fel ca în meciul tur, unde a fost integralist, Elhamed e anunţat titular pentru duelul din această seară de pe Arena Naţională.

Echipa de start a FCSB-ului: Niță - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Filip - D. Man, Budescu, Coman - Alibec
Rezerve: Vlad, Momcilovici, Ov. Popescu, Gnohere, Fl. Tănase, Teixeira, Nedelecu
Antrenor: Nicolae Dică

Echipă probabilă a celor de la Beer Sheva: Goresh - Elo, Taha, Elhamed, Korhut - Radi, Ogu, Einbinder - Melikson, Sahar, Tony
Rezerve: Haimov, Ghadir, Broun, Ohana, Zrihan, Cuenca, Pekhart
Antrenor: Barak Bakhar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.