Liga 1

GALERIE FOTO Şocant! Filip nu se dezminte » Remarci misogine pe facebook: "Mă amuză că îşi dă cu părerea o fată despre fotbal" + Jigniri la adresa fanilor: "Mă înjură doi-trei beţivi de la Sud"

+3 Foto
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 November 2017

Pus la zid după escapada bahică de la Piatra-Neamţ, criticat în direct de patron şi ironizat cu fiecare ocazie de suporteri, criza lui Steliano Filip pare că se adânceşte pe zi ce trece.

Fundaşul stânga de 23 de ani a fost abordat pe Facebook de o tânără de 20 de ani care îi reproşa evoluţiile slabe din ultima vreme, anunţă blitznews.ro.

Scos din minţi de mesajul primit, Filip i-a răspuns acesteia printr-o remarcă misogină: "Mă amuză că îşi dă cu părerea o fată despre fotbal."

Apoi, Filip s-a legat şi de fanii "câinilor", care l-au critcat constant la ultimele meciuri: "Crezi că îmi pasă că mă înjură doi-trei beţivi? Ăia de la Sud, crezi că îmi pasă de ei? Că sunt şi alţii nemulţumiţi, e normal, dar strict fotbalistic măcar am atitudine şi vreau. Eu ştiu ce înseamnă Dinamo", a fost mesajul dinamovistului.


*FOTO: Blitznews


*FOTO: Blitznews


*FOTO: Blitznews

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.