Europa League

FCSB - BEER SHEVA 1-1 // Reacţia lui Dică după calificarea în primăvara europeană: "Acest lucru îmi dă şi mai multă putere de muncă" » Ce spune despre reacţia lui Alibec

FOTO: CRISTI PREDA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 noiembrie 2017

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a analizat meciul cu Hapoel Beer Sheva, încheiat la egalitate, 1-1 .

"Mă bucur că ne-am calificat în primăvara europeană, dar sunt rezervat. Ne-a lipsit al doilea gol ca să obţinem victoria. Hapoel nu ne-a pus mari probleme pe faza defensivă. Noi ne-am creat ocazii clare de marca în repriza secundă, dar nu le-am concretizat. Ăsta e lucrul care ne-a lipsit.

Nu comentez arbitrajul, dar normal ar fi fost să vadă penalty-ul la acea fază, având şi ajutorul arbitrului adiţional.

N-am nicio problemă să anunţ echipa în ziua jocului. Nu contează că adversarul află echipa. Am făcut mai multe schimbări în echipă pentru că jucăm din trei în trei zile, se acumulează oboseală. Sunt lucruri care se vor întâmpla în continuare în ceea ce priveşte rotaţia jucătorilor. 

Mă aşteptam la o calificare în grupe, dar nu mă gândeam că o să ajungem până în primăvară. Mă bucură că am reuşit acest lucru, sunt la început în antrenorat, iar această calificare îmi dă şi mai multă putere de muncă. Am făcut o performanţă foarte mare în 2006, ca jucător (n.r. semifinalele Europa League), dar, în acest moment, e foarte greu ca o echipă românească să mai ajungă atât de sus. Sperăm ca pe viitor o echipă românească să ajungă acolo cât mai repede.

Sper să rămân la Steaua până în vară. Sunt concentrat să am rezultate cât mai bune, doar rezultatele ţin în viaţă antrenorii", a declarat Dică pentru TV Telekom Sport.

Tehnicianul stelist a vorbit şi despre reacţia lui Denis Alibec, care a izbucnit în plâns în momentul în care a fost înlocuit

"Am aflat după joc de această reacţie. Vom încerca să-l ajutăm cât putem de mult să-şi revină şi să reînceapă să marcheze. El trebuie să muncească în continuare, iar rezultatele vor veni. A avut ambiţie, dar sperăm că la meciurile viitoare ne va ajuta şi mai mult. Suporterii l-au aplaudat, nu cred că Denis are o problemă cu suporterii", a mai spus Dică.

CLASAMENT:

1. FCSB 10p
2. Viktoria Plzen 6p
3.  Hapoel Beer Sheva 4p
4. Lugano 3p

Meciurile următoare:
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Vezi aici cronica meciului

VIDEO cu cele mai importante faze 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.