Stiri nebune

Mirele a crezut că a fost părăsit la altar, însă ce a pățit mireasa este uluitor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 November 2017


Terry Gobang, o femeie din Nairobi (Kenya), a aşteptat cu mare nerăbdare ziua în care trebuia să se mărite, însă în loc de nuntă a avut parte de o dramă. Ea nu a mai ajuns la propria nuntă, iar viitorul ei soț a crezut că l-a părăsit la altar. Însă, lucrurile nu au stat deloc așa...

În dimineața nunții, Terry şi-a adus aminte că Harry, viitorul ei soț, şi-a lăsat câteva dintre haine și cravata la ea. Mirele nu putea să apară la nuntă fără cravată, astfel că a decis să meargă la el acasă, ca să rezolve problema. Aceasta a mers împreună cu prietena sa la stația de autobuz, de unde Terry a plecat singură.

În drum spre casă, femeia a trecut pe lângă un bărbat care stătea pe capota unei mașini. Acesta a atacat-o prin surprindere şi a urcat-o pe bancheta din spate, unde mai erau doi bărbați, apoi au demarat şi au pornit la drum. "Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Mi-au îndesat o cârpă în gură. Dădeam din picioare și din mâini încercând să țip. Când am reușit să scuip cârpa, i-am implorat zicându-le că 'este ziua nunții mele'. Atunci am fost lovită, iar unul dintre bărbați mi-a spus că dacă nu voi face ce zic ei, voi muri", a declarat Terry Gobang.

Femeia a fost violată în grup timp de șase ore. "Bărbații m-au violat cu rândul. Eram sigură că voi muri, dar încă luptam pentru viața mea, așa că atunci când unul dintre bărbați mi-a scos cârpa din gură şi a vrut să-i fac sex oral, i-am mușcat penisul. A urlat de durere și unul dintre ei m-a înjunghiat în abdomen. Apoi au deschis portiera și m-a aruncat din mașina aflată în mișcare", a adăugat victima.

Terry Gobang a avut şansa de a fi salvată de un copil, care a văzut când a fost aruncată din mașină și a chemat-o pe bunica lui. Au venit mai mulţi oameni care au încercat să-i dea un ajutor, însă au văzut că femeia nu avea puls şi au crezut că a decedat. A fost chemată poliţia, care a înfășurat corpul femeii într-o pătură și a pornit spre morga spitalului. Pe drum, Terry a început să tușească, iar atunci poliţiştii și-au dat seama că era în viață.

Drama femeii a continuat după ce a primit îngrijirile medicale la spital, unde a fost tratată cu medicamente menite să prevină infectarea cu virusul HIV și anticoncepționale. Violatorii femeii nu au fost niciodată prinși şi probabil nici nu vor fi...

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.