Nationala

Cum au comentat Răzvan Burleanu și selecționerul Cosmin Contra schimbarea logoului echipei naționale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 November 2017

Președintele FRF Răzvan Burleanu și selecționerul Cosmin Contra au comentat subiectul legat de schimbarea siglei echipei naționalei. Cei doi se arată încântați de modificare și au explicat de ce s-a luat această decizie. 

"De astăzi, tricolorii joacă pe piept cu un blazon în care istoria românilor și susținerea lor sunt laolaltă pentru victorie. Noul blazon al Echipei Naționale și noul echipament vor fi pentru tricolorii de azi și de mâine o chemare la unitate și la dăruire. Pentru că doar împreună putem fi mai buni și doar împreună putem câștiga", a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu conform FRF.ro.

CE A ZIS CONTRA:

"Mă bucur foarte mult că noul drum pe care l-a început Echipa Națională coincide cu acest nou echipament și această nouă identitate. Știți că am fost, sunt și voi fi mereu un luptător și un patriot – de aceea cred că va conta foarte mult pentru jucători să poarte cu și mai multă mândrie acest tricou înnobilat cu blazonul României și să lupte în fiecare secundă pentru toți românii", a adăugat selecționerul României, Cosmin Contra.

Citește și: GALERIE FOTO + VIDEO » FRF a lansat noul logo al echipei naționale! Cum va arăta echipamentul propus de sponsorul tehnic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.