Liga 1

Miriuță a recunoscut că s-a uitat la FCSB - Hapoel Beer Sheva și a explicat de ce! Îl apără pe Alibec + săgeți către Anamaria Prodan

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 03 noiembrie 2017

Vasile Miriuță a recunoscut că a urmărit meciul FCSB-ului cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, rezultat care o califică pe formația românească în primăvara europeană. 

A vorbit și despre situația lui Denis Alibec și a înțepat-o pe Anamaria Prodan, întrucât în ultima vreme s-a vorbit despre posibilitatea ca Dan Alexa, antrenor impresariat de soția lui Laurențiu Reghecampf, să-i ia locul lui Miriuță la Dinamo 

"Aseară m-am uitat la meci ca să-l văd pe Budescu. E un fotbalist minunat. E greu să-l antrenez pe Budescu, dar pentru el m-am uitat la meci. Altfel nu mă uitam", a declarat Miriuţă la conferința de presă.

...despre Alibec: "Chiar mi-a părut rău când am văzut că a ieşit Denis şi a plâns pe bancă. Sunt momente grele, el trebuie ajutat, nu trebuie să-i dai în cap acum.

Te simţi cel mai rău când propriii suporteri te fluieră când ieşi de pe teren. Suporterii trebuie să înţeleagă că eşti om.

Sincer, mi-a părut rău. M-am pus în situaţia lui. E un băiat sensibil, un jucător de mare valoare şi trebuie ajutat", a spus Miriuţă.

...despre postul său și săgeți către Anamaria Prodan: "Normal că-s mulți antrenori care-și propun aici antrenorii".

Sergiu Hanca și Ionuț Nedelcearu vor face parte din lotul pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș, însă Miriuță nu poate miza pe serviciile lui Steliano Filip și Valentin Costache. Primul e suspendat, al doiela e accidentat. Și Adam Nemec este suspendat și nu face parte din lotul pentru următorul meci.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.