Campionate

Messi la un pas de bătaie cu antrenorul! Un fotbalist de 22 de ani a intervenit în conflict!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 November 2017

Marc Andre Ter Stegen, 25 de ani e unul dintre greii vestiarului la FC Barcelona. Neamțul a câștigat rapid respectul colegilor prin prestațiile de pe teren și prin calmul arătat în situațiile de criză.

Cel mai bun exemplu în acest sens este intervenția lui într-un conflict care putea degenera și strica atmosfera la Barça.

109 meciuriare Ter Stegen la Barcelona

Sport.es scrie despre ceartă din 2015, între Luis Enrique, fostul antrenor al catalanilor, și superstartul Lionel Messi, la un antrenament. Atunci, fotbalistul argentinian și antrenorul au avut un conflict pornit de la un joc-școală arbitrat de Luis Enrique.

Messi a fost faultat tare, antrenorul a trecut cu vederea faza, iar argentinianul i-a reproșat. Totul a degenerat rapid, cei doi au schimbat câteva cuvinte dure, iar decarul Barcelonei s-a dus amenințător spre tehnician. Ter Stegen a intervenit, l-a luat deoparte pe Messi și l-a calmat. Gestul goalkeeperului a fost apreciat de coechipieri, acesta reușind să liniștească situația cu multă maturitate, în ciuda celor 22 de ani pe care-i avea atunci și la doar jumătate de an după ce venise la clubul blaugrana.

2014e anul în care Ter Stegen a semnat cu Barcelona, iar actuala înțelegere expiră pe 30 iunie 2022

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.