Liga 1

EXCLUSIV Vestea așteptată de toți steliștii » Idolul tribunelor ar putea reveni la FCSB: "S-ar întoarce aici indiferent de salariu"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 November 2017

Gigi Becali s-a sucit în 24 de ore și anunță că e dispus să discute revenirea lui Claudiu Keșeru la FCSB, în timp ce atacantul n-ar spune "nu" unei întoarceri la București.

Acum două zile, presa din Bulgaria a anunțat că FCSB este interesată de Claudiu Keșeru, unul dintre cei mai buni și productivi atacanți pe care i-a avut trupa roș-albastră în ultimii ani!

Cel devenit un idol al suporterilor după ce a marcat de mai multe ori în derby-urile cu Dinamo își termină în vară contractul cu Ludogoreț și e gata să înceapă o nouă aventură.

Din informațiile pe care Gazeta le deține în acest moment, "Bombarierul" nu vrea să mai continue la campioana Bulgariei. Prinde din ce în ce mai rar postul de titular în fața brazilienilor și nici nu mai e în grațiile antrenorului, care-l ține pe margine fără să-i ofere vreo explicație."

Keșeru poate semna cu orice echipă în iarnă. După trei sezoane pe care le-a petrecut în Bulgaria, vrea să plece de aici", spun apropiații fotbalistului de 30 de ani. Chiar dacă a bifat puține minute la Ludogoreț, Claudiu a rămas un atacant pursânge! Și face spectacol de fiecare dată când este trimis pe teren. Doar în acest sezon are 7 goluri marcate în 10 partide din campionat, ultimele sale reușite fiind încununate de un hattrick de senzație în fața celor de la Etar.

Dacă miercuri dimineață, când bulgarii au anunțat informația, Becali a comentat "Nu mă interesează acum Keșeru", ieri finanțatorul vicecampioanei și-a schimbat discursul.

"Momentan nu am vorbit nimic cu el, dar trebuie să recunosc că presa m-a inspirat. O să vedem în iarnă ce o să fie cu Keșeru", a spus patronul. Acum, în Bulgaria, Claudiu câștigă 600.000 de euro pe sezon cu tot cu bonusuri, o sumă pe care Becali nu ar putea să o ofere.

"Claudiu s-ar întoarce la Steaua, chiar dacă salariul lui ar fi mult mai mic decât în prezent. S-a simțit excelent la Steaua și nu e genul de persoană care să spună «nu» înainte de a discuta despre o posibilă revenire", spun cei din anturajul jucătorului. 

În vârstă de 30 de ani, acesta a mai evoluat la FCSB între 2014 şi 2015, perioadă în care a reuşit 26 de goluri în 47 de meciuri în toate competiţiile.

2 note de 10
a obținut Keșeru în Gazetă după prestații în tricoul Stelei: prima dată după ce-a marcat de 6 ori într-un meci cu Pandurii, iar a doua oară când a reușit un hattrick în Europa League cu danezii de la Aalborg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.