Tenis

Una dintre rivalele Simonei Halep a acceptat cererea în căsătorie: "Cea mai frumoasă zi din viața mea"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 noiembrie 2017

Caroline Wozniacki, jucătoarea care s-a impus în Turneul Campioanelor de la Singapore, a anunțat astăzi că urmează să se logodească.

Daneza a acceptat cererea în căsătorie a baschetbalistului american David Lee, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. 

"Cea mai fericită zi din viața mea, ieri, când i-a spus "da" sufletului meu pereche David Lee", a scris Wozniacki pe Twitter. 

În vârstă de 27 de ani, Caroline Wozniacki trece printr-o perioadă fastă a carierei. După ani la rând presărați cu înfrângeri numeroase și multe incertitudini, daneza pare că, în sfârșit, a regăsit în 2017 forma care o propulsa în 2010 pe primul loc. Anul acesta, daneza a câștigat două turnee, printre care și Turneul Campioanelor de la Singapore, succes ce i-a asigurat acesteia locul 3 în clasamentul WTA. 

Wozniacki a mai fost aproape de logodnă în 2014, atunci când se afla într-o relație cu jucătorul nord-irlandez de golf Rory Mcllroy. Totuși, cei doi s-au despărțit inexplicabil, deși trimiseseră deja invitațiile de nuntă. 

David Lee (34 de ani) a jucat de-a lungul carierei pentru echipe importante din NBA, precum Golden State Warriors, New York Knicks, Boston Celtics sau Dallas Mavericks. În prezent, Lee e liber de contract. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.