Liga 2

FACSIMIL Situație uluitoare la un club de tradiție: primăria blochează modernizarea stadionului! Răspunsul oficial al Ministerului Dezvoltării

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 noiembrie 2017

Cu o tradiție impunătoare în fotbalul românesc, Piteștiul a rămas printre puținele orașe care nu beneficiază de un stadion modern sau de un proiect impunător, așa cum s-a întâmplat la Cluj, Ploiești, Arad sau Craiova.  

Deputatul Dănuț Bica a postat recent pe Facebook informația conform căreia modernizarea stadionului din Pitești e stopată chiar de Primăria Pitești, care nu a oferit un răspuns în urma solicitărilor Companiei Naționale de Investiții.

Totul a pornit în urmă cu o lună, când același Dănuț Bica a înaintat o întrebare ministrului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea stadionului "Nicolae Dobrin", anunță Universul Argeșean.

Ministerul Dezvoltării Regionale a răspuns solicitării deputatului, scoțând la iveală faptul că Primăria Pitești nu a transmis către CNI documentația cu modificările și completările solicitate de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.