Stiri nebune

Incredibil! Cum a otrăvit o femeie 27 de oameni din familia sa » Deznodământul este tragic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 noiembrie 2017

O pakistaneză în vârstă de 21 de ani, pe nume Aasia Bibi, a otrăvit din greșeală 27 de membri ai familiei sale.

Se pare că tânăra voia doar să își omoare soțul, Amjad Akram, în vârstă de 25 de ani, așa că a pus otravă într-o sticlă cu lapte, din care știa că bărbatul obișnuia să bea.

Însă, lucrurile au luat o întorsătură dramatică, pentru că bunica sa a folosit laptele ca să facă o prăjitură tradițională, pe care au consumat-o 27 de persoane.

Înfiorător este faptul că 17 dintre acestea au murit, iar alte 10 au ajuns spital, în stare gravă.

Potrivit polițiștilor, otrava i-a fost furnizată femeii de către iubitul acesteia, Shahid Lashari. Acum poliția înceracă să afle dacă acesta știa ce urmează să facă tânăra.

"Aasia a fost nevoită să se căsătorească cu Amjad împotriva voinței ei", a spus un ofițer de poliție. Din câte se pare, după două luni de căsnicie Aasia a încercat să fugă la casa părinților ei, dar aceştia au dus-o cu forța înapoi.

Aasia a declarat că și-a implorat părinții să nu o mărite cu forța cu un bărbat pe care nu îl iubește şi că va fi capabilă de orice, pentru a scăpa de acea căsătorie.

La anchetă Aasia Bibi a spus că ea nu a pus otravă în lapte, susţinând că a căzut o şopârlă în sticlă, dar până la urmă a recunoscut. Poliția a arestat-o pe femeie, pe iubiul acesteia dar și pe mătușa ei, care sunt şi ei suspectați.

Incidentul a avut loc în zona Daulat Paur din Muzaffargarh, în sud-vestul provinciei Punjab din Pakistan, ţara în care au loc cele mai multe căsătorii forţate din lume, unde femeile sunt măritate împotriva voinței lor.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.