Liga 1

FOTO + VIDEO Impresionant! Vizită de marcă la Academia lui Hagi: "Facilitățile de aici sunt de clasă mondială" » Ce fost jucător al lui Liverpool a venit la Ovidiu

+4 Foto
foto: fcviitorul.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 noiembrie 2017

Stan Collymore, fost atacant la Liverpool și la naționala Angliei, a fost prezent la Ovidiu pentru a vizita Academia lui Gheorghe Hagi.

Fostul atacant este în prezent realizator al emisiunii "The Stan Collymore show" al televiziunii londoneze RT.

Acesta a discutat pe larg cu Gheorghe Hagi despre principiile care au stat la baza înființării Academiei, englezul declarându-se extrem de impresionat de ce a găsit la Ovidiu.  

"Urmăresc Viitorul încă de la înființare și e fantastic cum a reușit să se ridice în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi se află pe lista marilor jucători pe care i-am urmărit la Cupele Mondiale la care a participat.

E un lucru incredibil ceea ce a realizat aici în opt ani din nimic. E un miracol fotbalistic să reușești să devii campion al României într-un timp așa scurt. Facilitățile de aici sunt de clasă mondială. E incredibil că Hagi e disponibil și pentru tinerii jucători. Nu e surprinzător că Viitorul are succes, asta se întâmplă când ai un om care știe atât fotbal precum Hagi", a declarat Collymore, pentru site-ul oficial al campioanei. 

Acum în vârstă de 46 de ani, Stan Collymore a evoluat de-a lungul carierei pentru Stafford Rangers, Crystal Palace, Southend United, Nottingham Forest, Liverpool, Aston Villa, Fulham, Leicester, Bradford City și Real Oviedo.

Collymore a evoluat și la națională, bifând trei apariții în selecționata "Albionului".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.