Liga 1

Vasile Miriuță n-a mai rezistat și a răbufnit la conferința de presă! Atac direct la Anamaria Prodan: "Mă mâncau hienele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 noiembrie 2017

Vasile Miriuță a încercat să pară destins ieri înaintea de plecarea spre Mediaș, unde Dinamo va juca azi, cu începere de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Tehnicianul lui Dinamo a lansat câteva săgeți la adresa impresarului Anamaria Prodan, care l-ar fi propus pe Dan Alexa la formația alb roșie, lucru despre care s-a tot discutat în ultima vreme. 

"Acum, n-am ce să mai comentez, sunt ca un cățeluș, las coada jos, și vreau să fac rezultate. Cred că voi avea rezultate la Dinamo!

Și-atunci voi spune tot ceea ce am pe suflet. N-am nicio presiune suplimentară că trebuie să duc echipa pe loc de play-off până la finalul lui 2017. La câte hiene sunt la Bucureşti, dacă mai gândeam şi negativ...

Dacă eram negativ, mă mâncau de mult timp hienele. Sunt mulţi impresari care-şi doresc să-şi aducă antrenorii la Dinamo. Dar, deocamdată, eu sunt aici şi vreau să îmi fac treaba! Apoi, conducerea va decide ce se va întâmpla cu Miriuţă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.