Liga 4

Cine a încurcat-o azi pe CSA Steaua în Liga a 4-a: "Eu am venit la meci direct de la muncă. Acum ne pare rău că Steaua nu ne-a bătut"

Hodorogea, încercuit // FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 November 2017

CSA Steaua s-a încurcat azi pe teren propriu cu AFC Asalt, locul 6 în Liga a 4-a, 1-1, echipă care pierduse categoric cu Academia Rapid, 1-7. (Detalii aici)

După meci, Hodorogea, jucătorul lui AFC Asalt, a făcut declarații surprinzătoare. 

"Eu am venit direct de la muncă. Sunt hairstylist și am fost la muncă mai devreme, de la 7, că sa pot să ajung la meci. Colegii mei sunt ospătări, fotografi, profesori de sport. Fiecare se descurcă cum poate. Cu toții facem sacrificii să venim la meciuri. Nu facem niciun antrenament, ăștia suntem. Din 20, câți am fost la început, acum am rămas 14. Ne-am dori să intrăm în playoff.

Suporterii de aici ne înjură și zic că o ținem pe Rapid în viață. Dar toți suntem steliști. Lumea ne înțelege greșit acum, dar asta este. Sincer, în teren ne-a părut bine că am scos un egal, dar acum ne pare rău că i-am încurcat și că n-am putut să facem mai mult cu Rapid. Atât am putut.

Ne dorim să promoveze CSA Steaua. Suntem o parte cu CSA-ul, o parte cu FCSB-ul. Părerile sunt împărțite, dar suntem toți steliști. Locul Stelei e în Liga 1, nu aici în Liga a 4-a", a spus la finalul meciului Hodorogea, jucatorul echipei AFC Asalt, la Pro TV.


foto: fotbal-flash.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.