Liga 1

"Câinele" Phoenix ;) » Miriuță anunță renașterea lui Dinamo, după victoria de la Mediaș: "Ăsta e spiritul dinamovist" + s-a luat de un titular

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 noiembrie 2017

Vasile Miriuță și-a felicitat jucătorii după victoria lui Dinamo cu Gaz Metan, 3-0, și a spus că echipa a trecut peste scandalul provocat de fotbaliștii care au băut înainte de meciul de Cupă, cu Aerostar Bacău. 

"Vreau să-mi felicit jucătorii. Au avut atitudine și caracter. În viață nu e nimic întâmplător. Este importantă victoria. Suntem la un punct de play-off. Am trecut peste acele momente grele. 

Le voi da o bere jucătorilor săptămâna viitoare. Toți greșim. Și eu am greșit. Cel mai ușor e să distrugi un om. Eu vreau să îi ajut și sunt alături de ei. Și jucătorii sunt alături de cei care au petrecut. Și suporterii trebuie să fie alături de ei. 

Eu zic că echipa e unită. Am jucători de mare caracter, s-a văzut asta azi. Acesta e spiritul lui Dinamo și doar grupul ne poate duce acolo sus", a spus Miriuță la Look TV.

...despre Nedelcearu și Costache: "Nedelcearu a jucat azi pentru că aveam nevoie de un jucător sub 21 de ani. Altfel nu juca"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.