Liga 4

EXCLUSIV Vestea așteptată de toți fanii Stelei! Roș-albaștrii se întorc în "Templul fotbalului românesc"

Articol de Alin Grigore  —  Monday, 06 November 2017

CSA Steaua București se gândește deja la returul cu Academia Rapid, iar surse din interior susțin că partida ar putea avea loc chiar pe stadionul Ghencea.

"Se încearcă varianta ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Națională, dar nu știm dacă se va întâmpla asta. Dacă se va juca în aprilie și nu vor începe lucrările de demolare la stadionul Ghencea am putea organiza meciul pe arena noastră. Ne-am dori și noi 10.000 de oameni să ne susțină", a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

Stadionul Ghencea a fost inaugurat în 1974 și acum face parte din proiectul Euro 2020, cu care Bucureștiul a câștigat dreptul de a organiza partide de la Campionatul European. Noua arenă va avea 31.000 de locuri, cu tribunele reconstruite. Cu 3.000 de scaune peste capacitatea din acest moment.

Și stadionul Giulești pe care s-a jucat returul dintre Academia Rapid și Steaua, scor 1-1, face parte din același proiect. Pe arena giuleșteană se vor juca meciuri până când vor începe oficial lucrările.

În altă ordine de idei, CSA Steaua e pe locul 2 în Liga a 4-a, cu 29 de puncte din 11 meciuri. Lider e Academia Rapid, care are 32 de puncte, dar și un meci în plus. Steaua va avea un meci în Cupa României (faza pe București) marți, de la ora 13:00, împotriva Progresului 2005.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.