Liga 1

Flavius Stoican amenință FCSB cu doi dintre jucătorii cheie de la CSM Poli Iași: "O să-i vedeți!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 noiembrie 2017

Flavius Stoican, antrenor la CSM Poli Iași, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM. A vorbit despre arbitrajul de la meciul cu CFR, despre lupta la play-off și a comentat și hențul lui Bojan Golubovici din meciul cu Dinamo. 

"Am simțit de când a început meciul o tentă de arbitraj pro CFR Cluj. Tot speram că lucrurile vor fi în regulă. Înaintea meciului îmi propusesem să nu fiu recalcitrant și să fiu calm. Dar când văd un om că ia o decizie și o schimbă în urma unei presiuni, că ridică unul sau altul mâinile, mă deranjează. Chiar dacă e vorba despre o fază simplă, care nu spune nimic", a zis Flavius Stoican la Europa FM. 

...despre play-off: "Când am plecat la drum am spus că ne trebuie o perioadă lungă de timp pentru a face performanță. Aveam nevoie de timp să cunosc lotul, să văd ce poate fiecare. Dar am avut șansa să stau o perioadă mai lungă cu jucătorii într-un cantonament. I-am evaluat bine și am considerat că e bine să pun o presiune suplimentară. E normal să ne dorim să atingem obiective puternice. E o ambiție a noastră să ajungem pe o poziție cât mai bună în campionat și să ajungem cât mai departe în Cupa României". 

...despre hențul lui Golubovici: "Am văzut faza, e ciudată. Eu îl știu pe Golubovici ca jucător. Mi s-a părut într-adevăr o fază ciudată, am mai văzut hențuri stupide. M-am pus în pielea lui și m-am gândit ce voia să facă atunci. Probabil că s-a gândit că-l păcălește pe arbitru sau că are pe cineva în spate". 

...despre Jo Santos: "Avem jucători buni din străinătate. De multe ori toată lumea e încântată de ceea vede la el. Qaka e și el un jucător fantastic. O să-i vedeți pe acești jucători în meciurile importante. La Jo am văzut și în meciul de ieri cât de mult ne lipsește. Scoate ușor un om din joc. A jucat o perioadă și cu durere, iar în evoluția lui nu s-a văzut acest lucru. Pentru mine contează mult asta". 

...despre CFR Cluj: "Are șanse mari la titlu, dar se va bate cu Steaua până la final. CFR poate profita de faptul că Steaua va avea un meci dificil cu noi etapa viitoare". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.