Nationala

Cum pot Dică şi Contra să-l facă pe Alibec să joace la adevărata valoare: "Să-l întrebe pe Șumudică: «bă, cum naiba l-ai făcut pe ăsta să joace bine?»"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 noiembrie 2017

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece Denis Alibec. Contrar formei sale, atacantul a fost convocat de Contra la naţională pentru dubla amicală cu Turcia şi Olanda.

Fostul şef al LPF spune că Dică şi Contra ar trebui să ia legătura cu Marius Şumudică pentru a afla cum să-l pună în valoare pe Alibec.

"El nu are o educație sportivă, de aici pleacă totul. A avut un antrenor care făcuse toată echipa să joace pentru el. Toată tehnica asta trebuie antrenată. Alibec a fost un copil care a stat prost cu educația, cu bunul-simț, asta l-a stricat. E sensibil, dar trebuie educat. Contra a făcut bine că l-a convocat.

El trebuie să-l întrebe și pe Șumudică: «bă, cum naiba l-ai făcut pe ăsta să joace bine? Că noi îl enervăm, îl suspendăm».

Să i se găsească un loc în spatele lui Gnohere, atâta aleargă că numai vârg nu e. Nu are joc de cap, nici pe spații mici nu se descurcă. El e jucător de combinație, de un-doi, trebuie să vină cu mingea la picior. Trebuie educat sportiv, nu să-l duci la facultate”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.