Liga 1

VIDEO Gnohere, față-n față la TV cu legendele Franței » Dezvăluiri șocante în emisiune: "Dacă aș face asta, fanii din România m-ar asasina"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 noiembrie 2017

Atacantul Harlem Gnohere, 29 de ani, se bucură de zilele libere și a plecat acasă, în Franța. El a participat la emisiunea "Le Vestiaire", unde a dialogat cu unele dintre legendele fotbalului francez, Frank Leboeuf, Emmanuel Petit și William Gallas.

Gnohere a vorbit despre rivalitatea Dinamo - FCSB și despre trecerea de la formația alb-roșie la echipa stelistă, dezvăluind că a primit amenințări.

Întrebat de Frank Leboeuf dacă ar face și el gestul făcut de Nabil Fekir (n.r. jucătorul lui Lyon care le-a arătat tricoul fanilor lui Saint-Ettiene și a iscat un scandal imens. Video AICI) în fața peluzei lui Dinamo, Gnohere a răspuns clar: "Nu. M-ar asasina. Eu am jucat la Dinamo, iar fanii m-ar asasina dacă aș face asta. Fanii lui Dinamo m-au huiduit și m-au făcut negru".

Amenințări cu moartea

Dialogul stelistului a continuat cu Petit. Fostul mijlocaș l-a întrebat despre trecerea la de la Dinamo la FCSB: "Tu ai jucat la Dinamo și ai trecut la marea rivală? Ai primit amenințări cu moartea?".

"Da, am primit amenințări. Și eu, și familia mea. Dar așa e fotbalul. Fanii sunt diferiți pe stadion, când sunt pe stradă nu se comportă așa", a dezvăluit Gnohere.

Gnohere a venit la Dinamo în vara lui 2015, iar la FCSB a plecat în ianuarie 2017. Pentru echipa alb-roșie, atacantul are 24 de goluri în 59 de mecuri, iar pentru FCSB are 17 reușite în 38 de partide.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.