Nationala

Jucătorii Turciei sunt impresionați de munca lui Mircea Lucescu de la națională: "E un antrenor care iubește astfel de fotbaliști"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 November 2017

Mircea Lucescu antrenează naționala Turciei din luna august a acestui an, însă a câștigat rapid respectul și aprecierea jucătorilor.

Selecționerul român de 72 de ani a fost lăudat de Hakan Calhanoglu, mijlocașul turc de 23 de ani al lui AC Milan, unul dintre cei mai buni jucători ai otomanilor. 

"Pot să spun că lucrează mult, e o persoană care ne arată și greșelile, dar și lucrurile bune. Vrea să jucăm mult mai bine, e foarte atent și ne atrage atenția la toate detaliile pe care trebuie să le perfecționăm și să le corectăm. E un antrenor care iubește și apreciază fotbaliștii care au potențial ridicat de joc.

Antrenorul ne-a spus despre România că e o echipă foarte bună, va fi un meci interesant", a declarat Hakan Calhanoglu la conferința de presă ce a avut loc în această seară. 

Vezi și: Mircea Lucescu, înaintea duelului cu România: "Dacă nu am mai putut antrena naționala, măcar să joc un amical cu ea" » Il Luce desființează numărul 10: "Pentru mine nu există așa ceva"

  • România - Turcia se joacă joi, de la ora 20:15, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.  Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.