Tenis

Începe asaltul pentru locul Simonei Halep » Serena Williams a revenit la antrenamente: "Lucrurile vor decurge rapid"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 noiembrie 2017

Serena Williams a născut o fată la începutul lunii septembrie, iar aproximativ două luni mai târziu a revenit la antrenamentele în sală, conform afirmațiilor lui Ruben Mateu, fizioterapeutul jucătoarei americane.

La începutul lunii octombrie, directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a dezvăluit că este foarte posibil ca Serena Williams să revină în circuit pentru a-și apăra titlul obținut anul trecut în Australia.

"Serena se antrenează deja în sală, pentru a-și reintra treptat în formă. Pentru cineva care posedă asemenea capacități fizice, așa cum e cazul Serenei, este mult mai ușor să-și recapete forma.

Lucrurile vor decurge mai rapid în ceea ce o privește, spre deosebite de alte sportive din circuitul feminin. Motivația sa este încă mare. Ea a decis să revină la cel mai înalt nivel și, dacă va reveni, o face pentru a câștiga", a spus fizioterapeutul sportivei, Ruben Mateu, conform DPA.

Serena Williams ocupă în prezent locul 22 în ierarhia mondială, în condițiile în care în 2017 a participat doar la turneele de la Auckland și Australian Open.

72 de titluriWTA are Serena Williams în întreaga carieră, dintre care 23 de Mare Șlem

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.