Liga 1

Mititelu este contrazis de un fost antrenor al Craiovei: "Pe acest stadion nu poate juca orice echipă"

Foto: Facebook/@UCVOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 November 2017

Adrian Mititelu a fost extrem de nemulțumit după ce primăria a decis să acorde drept exclusiv de folosință a noului stadion echipei CS U Craiova, însă este contrazis de Emil Săndoi, fost antrenor al "Științei".

Marcel Popescu, președintele formației CS U Craiova, a anunțat cu câteva zile înaintea inaugurării arenei din Bănie că numai echipa lui va putea juca pe noul stadion din Bănie, în baza unui contract de exclusivitate cu primăria, deși arena e construită din bani publici.

Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, a avut o reacție vehementă la auzul acestei vești, dar este contrazis de Emil Săndoi, care consideră că pe stadion ar trebui să joace doar "echipe care pot să facă performanță".

"Eu consider că pe acest stadion ar trebui să joace echipe care pot să facă performanță, echipe care se bat la o promovare, nu chiar orice echipă. Nu am nimic cu echipa lui Mititelu, să dea Dumnezeu să ajungă și ea în Liga 1.

Am mai spus-o, Craiova va avea un cuvânt greu de spus în Liga 1, după această inaugurare a noului stadion. O să vedeți ce emulație va fi un jurul acestei echipe la fiecare meci disputat pe această arenă", a spus Emil Săndoi la Sport Total FM.

Noul stadion "Ion Oblemenco" va fi inaugurat la un meci amical, CSU Craiova - Slavia Praga, care se va juca vineri, 9 noiembrie, de la ora 20:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.