Liga 1

Dezvăluirea lui Gigi la TV, după transferul lui Costache, cu Dică prezent în studio: "Nu l-a vrut la Steaua și s-ar putea să plătească!" + A replicat cu un nou transfer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 noiembrie 2017

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a intrat în direct la TV Digi Sport și a comentat șocul momentului în Liga 1: transferul lui Valentin Costache (19 ani) de la Dinamo la CFR Cluj.

În emisiunea moderată de Radu Naum, invitat în studio a fost și Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB. Becali a spus prin telefon că l-a dorit pe mijlocașul de 19 ani, însă a lăsat de înțeles că Mihai Stoica a fost cel care nu l-a dorit pe fotbalist.

"Costache e un jucător pe care și eu l-am dorit, dar nu l-au vrut alții din club. Nu întotdeauna fac ce vreau eu. Când vreau un jucător și nu sunt convins de el îi întreb pe Dică și pe MM. Nu Dică a fost cel care mi-a zis că nu-l vrea.

Din punctul meu de vedere eu zic că el e fotbalist de valoare. Dacă ăsta va ajunge fotbalist, unii care m-au întors din drum vor da socoteală în fața mea!", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Nicolae Dică s-a abținut să comenteze declarațiile patronului. 

Becali ia un alt jucător

Becali spune însă că l-ar putea transfera pe Sebastian Mailat (19 ani), jucător care a fost declarat astăzi liber de contract după ce a câștigat memoriul împotriva lui ACS Poli Timișoara: "O să vedem zilele viitoare cu Mailat. Dacă Mailat vrea la Steaua, să ne dea un telefon mâine și îl luăm".

Citește și: ȘOC în Liga 1: Dinamo și-a vândut cel mai în formă fotbalist la CFR Cluj! GSP.ro are primele reacții oficiale după transfer

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.