Nationala

Lucescu, despre eșecul clar în fața României: "N-a fost un test important" » Cum l-a surprins Budescu: "Nu mă așteptam la asta"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 noiembrie 2017

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei, a analizat partida amicală pierdută în fața României, scor 0-2. Antrenorul de 72 de ani s-a declarat plăcut surprins de jocul echipei lui Contra, lăudându-l pe Constantin Budescu, mijlocașul celor de la FCSB. 

"A fost o atmosferă excelentă pentru un meci de pregătire, publicul a fost unul fantastic, a împins de la spate echipele. 

Totuși, nu a fost un test important. S-a văzut diferența de vârste dintre cele două echipe. A mea a avut o medie de 24 de ani. 

România a fost mult mai bună, a început mai bine jocul, se vede că e o echipă mult mai omogenă decât a mea. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor români și cum au abordat acest joc: au fost foarte agresivi, au combinat frumos.

Să dea Dumnezeu să reușească Contra la națională! E nevoie de multă îndârjire profesională, de o insistență deosebită. Cred că echipa României e pe un drum bun, dar să vedem dacă va fi la EURO 2020.

Budescu e un jucător foarte bun, a jucat foarte bine, nu mă așteptam la asta. Naționala are nevoie de el", a declarat "Il Luce", la Pro X. 

VIDEO cu golurile partidei România - Turcia 2-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.